Tasarımların yaratıcılıkla buluştuğu yer
Benzersiz tasarımlar, çünkü sıradan bizim işimiz değil
TÜM MARKA TEZGAH MODELLERİ
ürünlerimizi inceleyebilirsiniz
Klasik bir dokunuşla yeni nesilden ilham alan tasarımlar
Tüm kalbimizle tasarlıyoruz
LAMAR POERSLENE E -KATALOG
Hakkımızda
Tezgah Modelleri olarak faaliyete başladığımız ilk günden itibaren müşterilerimize etkili çözümler sunma ve uzun vadeli çözümler sağlama konusunda titiz hareket ediyoruz.

DEVAMI

Hizmetlerimiz
Verdiğimiz hizmetlere aşağıdan ulaşabilirsiniz
ÜRÜNLERİMİZ
Kredi kartına taksit imkanı ile ürünlerimizi satın alabilirsiniz
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
ÇİMSTONE
BELENCO TEZGAH
BELENCO TEZGAH
ÇİMSTONE
COENTE TEZGAH
BELENCO TEZGAH
BELENCO TEZGAH
BELENCO TEZGAH
ÇİMSTONE
BELENCO TEZGAH
ÇİMSTONE
BELENCO TEZGAH
ÇİMSTONE
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
COENTE TEZGAH
BANYO
AYNI GÜN KARGO İMKANI
ÜCRETSİZ İADE GARANTİSİ
256Bit GÜVENLİ ÖDEME
7/24 DESTEK HİZMETİ
ÇİMSTONE
Çimstone Tezgah Yaşam tarzı sürekli olarak değiştiği için özellikle mutfaklarda sürekli olarak yenilikçi yaklaşımlar ortaya çıkıyor. Konforlu, şık ve dayanıklı mutfak alanları tercih sebebi oluyor. Özellikle estetik alanlar için tezgah seçimi önemli oluyor. Son yıllarda en popüler seçenekler arasında Çimstone tezgah seçenekleri bulunuyor. Özellikle yüksek kalite standartları ile bu tezgahlar dikkat çekiyor.
BELENCO TEZGAH
Belenco Tezgah Mutfaklarda özellikle tezgah alanlarında şık, estetik ve dayanıklı malzemelere sahip ürünler daha fazla tercih ediliyor. Yüzde doksan üzerinde kuvars minerali barındıran Belenco tezgah üstün özellikleri ile en önemli seçenekler arasında yer alıyor. Aşınmaya ve çizilmeye karşı yüksek dayanıklılık sağlayan bu ürünler kimyasallara karşı da dayanım gösteriyor. Aynı zamanda gözeneksiz yapıya sahip olmaları da bu tezgahları öne çıkarıyor.
COANTE TEZGAH
Coante Tezgah Mutfak dekorasyonlarında şıklık ve kaliteyi bir arada sunan ürünler daha çok tercih ediliyor. Yenilikçi teknolojisi ile mutfaklarınızı hem görsel hem de fonksiyonellik açısından tamamlayan Coante tezgah çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Doğadaki en sert minerallerden biri olan kuvarsın dünyadaki en gelişmiş Breton teknolojisiyle birleştiren Coante mutfak tezgahlarında yoğun ilgi görüyor.

0

0

0

0
Özellikler Neler?
Bu alanda satış yaptığınız ürününüze ait özellikleri sıralayabilirsiniz
BELENCO TEZGAH
Belenco Tezgah Özellikleri Kuvarsın eşsiz parlaklığı Belenco tezgah özellikleri arasında öne çıkıyor. Uzun yıllar boyunca ilk günkü parlaklığını koruyacak olan ürünlerin temel özellikleri şöyledir Belenco yapısı gereği kir tutmaz ve kurumuş lekeleri de kolayca çıkarabileceğiniz bir yüzey sağlar. Yüzeyde bir leke uzun süre kalsa da tezgahta renkte solma veya yüzey pürüzsüzlüğünün ortadan kalkması gibi bir durum söz konusu olmaz. Darbelere ve çizilmelere karşı yüksek dayanım gösterir. Doğadaki en sert maddelerden olan kuvars yapısı sayesinde yüksek yüzey direnci sağlar. Belenco tezgahlar yüzeylerinde parlaklık için hiçbir kimyasal barındırmaz. Çizilmeye karşı dikkat edildiği sürece ilk gün parlaklığı sürekli devam eder. Tezgah malzemeler yüksek ısı direncine sahiptir. Bu sayede ocak ve fırından alınan sıcak ürünlere karşı da dayanıklılık gösterir. Farklı ihtiyaçlara etkili çözümler sunar ve bakımı son derece kolay tezgahlardır. Doğal parlaklık sağlamasının yanında kusursuz bir yüzeye sahiptir.
ÇİMSTONE
Çimstone Tezgah Özellikleri Kuvars kökenli bir malzeme olan çimstone tezgah özellikleri ile de en son teknolojileri barındırıyor. TSE belgeli olan çizstone tezgahlar doğal taş dokusunu sağlamlık ile bir araya getiriyor. Bu tezgahların özellikleri şöyledir; En belirgin özellikleri asit ve bazlara karşı yüksek direnç göstermesidir. Çok yönlü yapısı ile mutfak ve banyoda farklı alanlarda da kullanılabilirler. Farklı renk ve doku seçenekleriyle her dekorasyon unsuruyla bütünlük sağlar. Doğadaki sert malzemelerden üretildiği için dayanıklılık açısından üst seviyede bir üründür. Gözeneksiz yapıları ile Çimstone tezgah modelleri leke tutmaz ve çok basit temizleyiciler ile dahi temizlenebilir. Kullanım malzemeleri ve üretim teknolojileri ile çevreye dost ürünlerdir. Yiyecek Hazırlama Alanları Uygunluk Sertifikası olan NSF 51 belgesine sahip olduğundan yiyecekleri hazırlama konusunda güvenilir bir yüzey olarak görülmektedir. Hem evlerde hem de endüstriyel tezgahlarda kullanılabilir.
CALİSCO TEZGAH
Calisco Tezgah Özellikleri Calisho tezgah Türkiye’de zengin doğal kaynaklardan olan kuvarsın özel teknoloji ile işlenmesiyle ortaya çıkar. Yaşam alanlarınızda fark yaratacak Calisho tezgah özellikleri şöyle sıralanabilir; Farklı yüzeylerde bulamayacağınız estetik ve performansı bir arada bulabilirsiniz. Yaşam alanlarınız bu tezgahlar ile eşsiz bir ortaya dönüşüyor. Bu yüzeyler doğal yapısı ile çevre dostudur. Gözeneksiz yapıya sahip olması nedeniyle limon, kayve ve çay gibi temizlenmesi çok zor lekelere karşı yüksek dayanım sağlar ve temizlenmesi çok kolaydır. Asit ve alkali malzemelere karşı da dayanım gösterir ve temizlenmesi çok derece kolaydır. Sert bir mineral olan kuvarsın yüksek oranı olması nedeniyle Calisho tezgah çizilmelere ve aşınmalara karşı yüksek dayanıklılık vaat eder. Üzerinde mikroorganizmalar olmaması ve gözeneksiz yapısı ile Calisho hijyenin maksimum seviyede sunar. Doğal kuvarsta bulunan farklı renk tonları, estetik ve dayanıklı yüzeyler bir arada sunulur.
TÜM ÖZELLİKLER
MARKALAR
Partnerlerimiz ve referanslarımız
BELENKO
ÇİMSTONE
COANTE
CALİSCO
LAMAR
E-Bülten Aboneliği
Tüm gelişmelerden ve indirimlerden haberdar olmak istiyorsanız e-bülten aboneliğine kayıt olun.
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın